Prova vår bilförsäkring!

När du har köpt en ny bil vill du förstås ge dig ut på vägarna så fort som möjligt. Men först behöver du en försäkring och med vår prova-på-försäkring får du ett omfattande skydd för dig själv, din bil och dina medtrafikanter under en månad.

Du får mer än vanligt

För att skapa en så bra trygghet som möjligt för dig och din nya bil har vi valt att utöka vår helförsäkring med ytterligare tillägg som MER-försäkring och utökad maskinskadeförsäkring. Läs mer om vad som ingår under rubriken ”Detta ingår!”.

Vem gäller erbjudandet?

Prova-på-försäkringen erbjuds när du köper ditt fordon av en auktoriserad handlare för personbil och lätt lastbil och som inte är äldre än 15 år. Erbjudandet erbjuds inte till taxi, budbil, hyrbil, vagnparker, bilar för vidareförsäljning (bilhandel) eller reparationsobjekt.

Vad händer när prova-på-månaden tar slut?

När prövoperioden är slut förnyas försäkringen automatiskt till en ordinarie försäkring med ettårsavtal. Om du inte vill förnya försäkringen hos oss kan du enkelt säga upp den genom att ta kontakt med oss eller gå in på Mina Sidor på lansforsakringar.se. Kom ihåg att du är skyldig enligt lag att ha minst trafikförsäkring på ditt fordon.

 

Hitta till oss

Öppettider

Vardagar 10.00-18.00
Lördagar 10.00-14.00
Söndagar Stängt