Finans

Snabbt, enkelt och personligt

wasakridit

Om Wasa kredit:
Wasa Kredit erbjuder finansieringstjänster till företag och privatpersoner -främst leasing, hyra och avbetalning. Vi arbetar dels via våra samarbetspartners inom till exempel bil-, dator-, fritid- och maskinhandeln, dels direkt med våra företagskunder. Dessutom ger vi lån och kontokortskrediter till privatpersoner.
Vår affärsidé handlar om att jobba snabbt, enkelt och med ett personligt engagemang för dig som kund. Därför har vi ett genomarbetat koncept för leasing, avbetalning, hyra och konsumentkrediter. Det betyder bland annat enkla, tydliga rutiner och snabba kreditbesked.

Läs mer om wasa kredit

Om Nordea Finans

Nordea Finans har under ett antal år haft en ledande roll som finansbolag i Sverige. Framgången beror huvudsakligen på det nära samarbetet med Nordeas bankkontor och genom samarbeten med leverantörer.

Nordea Finans ingår i Nordeas finansbolagsgrupp – Nordea Finance Companies. Det ger oss möjligheten att erbjuda finansieringslösningar även i Danmark, Finland, Norge, Polen, Estland, Lettland och Litauen.

Nordea Finans Sverige är ett helägt dotterbolag till Nordea Bank AB (publ).

Nordea Finans erbjuder ett brett sortiment av produkter, t ex leasing, avbetalning, fakturabelåning, kontraktsbelåning, kort- och konsumentkrediter. Produkterna marknadsförs genom bankens kontorsnät samt i ökande grad via partners, d.v.s. leverantörer och detaljister som erbjuder finansiering i samband med försäljning av de egna produkterna.

Besök den gemensamma webbplatsen för Nordea Finance Companies på Nordeafinance.com